1

Welkom op de website van de Shri Laksmi School

De Shri Laksmi School in Amsterdam Zuid-Oost is een bijzondere basisschool. Behalve de gebruikelijke vakken, leren we uw kind namelijk op een leerzame, speelse manier de beginselen van het hindoeïsme aan de hand van eigen, leuk lesmateriaal. De Shri Laksmi School maakt met 4 andere basisscholen deel uit van de Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON).


We bieden uw kind een prettige basisschool, waar rust, respect, vredelievendheid en veiligheid centraal staan. Zo voelt uw kind zich snel thuis, en kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Onze school is gehuisvest in een van de mooiste schoolgebouwen van Nederland. 

We vinden goed en regelmatig contact tussen ouders/verzorgers en onze school heel belangrijk. Zo leggen we samen de basis voor de ontwikkeling van de kinderen.

 

Lees meer over onze school ›

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

  • Kwaliteit
    Onze school staat voor een hoge kwaliteit van lesgeven, met veel aandacht voor vernieuwing zoals digitaal onderwijs. Lees verder ›
  • Visie
    De speerpunten op de Shri Laksmi School zijn zelfstandig werken, klassenmanagement en handelingsgericht werken. Lees verder ›
  • Extra vorming
    Naast de gewone vakken geven we extra aandacht aan het vak Dharma. We laten de leerlingen op een leuke manier kennismaken met de basis van het hindoeïsme. Lees verder ›

Nieuws

Nawratri
01 okt 2016 - Namens het hele team wensen wij u allen een Subh Nawratri toe.

 

 


Informatiemarkt
30 sep 2016 - Op woensdag 5 oktober 2016 is er een informatiemarkt op de SLS van 16:00 - 17:00 uur. Hier kunt u  informatie krijgen over de opvoeding.

 


Raad van Toezicht (SHON)
23 sep 2016 - Beste ouders, leerlingen en collega’s,

 

Graag informeer ik u dat in verband met de interne afspraak binnen de Raad van Toezicht van SHON om het voorzitterschap om de 2 jaar te wisselen(roulatie)  de Raad  heeft besloten om met ingang van 15 augustus 2016 de heer Sanjay Drigpal als nieuwe voorzitter te benoemen. De oud -voorzitter Manna Jairam blijft aan als lid van de Raad van Toezicht.

 

Indien u vragen heeft kan u mij bereiken via rramnewash@shon.nl

 

Rajesh Ramnewash

Voorzitter College van Bestuur SHON

 

 

Onderschrift foto:

De Raad van Toezicht: Sanjay Drigpal, Manna Jairam, Avindre Ramnath en Jack Thakoerdin