Extra vorming

Naast de gewone vakken geven we extra aandacht aan het vak Dharma. We laten de leerlingen op een leuke manier kennismaken met de basis van het hindoeïsme. Vanaf groep 4 krijgen de leerlingen twee keer per week een half uur Hindi-les. Daarnaast bezoekt onze muziekleraar alle groepen om bhajans en andere traditionele liederen te leren met behulp van een dholak en een harmonium. 
Extra vorming
Bij het Dharma onderwijs besteden we veel aandacht aan waarden en normen. Hierbij staat respect en tolerantie ten opzichte van andere culturen centraal. We werken met modern lesmateriaal, dat zich richt op pesten op school en discriminatie. Ook lessen in taalexpressie en drama staan bij ons op het lesprogramma.

Bijzondere feestdagen
We vieren uiteraard de traditionele hindoeïstische hoogtijdagen, zoals Holi, Divali, Navratam, Krishna Janmastami. OOk vieren wij andere feesten zoals Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Dat doen wij niet alleen uit respect voor de overtuiging van anderen, maar ook vanuit de gedachte van het bestaan aan een universele godheid.